Piept de pui evantai cu legume
Acesta este opusul pieptului de pui plictisitor, fără aromă. Este literalmente plin de arome primăvăratice. Bonus: E potrivit pentru cei ce ţin la siluetă!
Ingrediente pentru piept de pui evantai cu legume:
4 piepţi de pui dezosaţi şi fără piele (aprox 750 gr) 1 zucchini, tăiat pe lungime în jumătate şi apoi rondele 3 roşii medii tăiate felii şi apoi pe jumătate 2 ardei graşi galbeni tăiaţi fâşiuţe 1/2 ceapă roşie tăiată fideluţă 2 linguri de ulei de măsline extra virgin 1 linguă ierburi italiene sare şi piper 200 gr mozzarella rasă pătrunjel pentru ornat
Mod de preparare pentru piept de pui evantai cu legume:
Încălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius. Taie pieptul de pui astfel încât să creezi mici buzunare în care pui roşiil,ardeiul gras, ceap şi zucchini.
Stropeşte cu ulei de măsline, sare, piper şi condimentele italiene.Presară mozzarella deasupra.Pune piepţii într-o tavă şi coace-i aproximativ 25 de minute sau până când brânza devine maro aurie. Nu uita sa presari pătrunjel înainte de servire.