Pui la tigaie

17 noiembrie 2013   Felul principal

Ingrediente pui la tigaie:

1 piept de pui 3 linguri ananas bucăţi (sau 2 felii dintr-un fruct) ½ ardei gras verde ½ ardei gras roşu 1 ceapă 1 morcov 4 linguri ulei de măsline sare

Mod de preparare:

Speli şi tai carnea subţire, cuburi sau fâşii. Încingi două linguri de ulei şi pui carnea să se soteze. O întorci pe toate părţile şi, după 10-15 minute, o scoţi. În acelaşi ulei (mai adaugi dacă este cazul) pui ananasul, ceapa tăiată fideluţă, ardeii tăiaţi fâşii şi morcovul tăiat rondele.

Le sotezi şi pe ele şi după ce s-au înmuiat pui carnea şi le mai sotezi 15 minute împreună. Presari sare peste acest pui la tigaie, amesteci şi stingi focul.

Rulada de pui cu spanac

Rulada de pui cu spanac

Piept de pui picant

Piept de pui picant

Supa de pui cu legume

Supa de pui cu legume

Foto: copilul.ro

copilul.ro

Mai multe