Pui la tigaie
17 noiembrie 2013
Felul principal
Ingrediente pui la tigaie:
1 piept de pui 3 linguri ananas bucăţi (sau 2 felii dintr-un fruct) ½ ardei gras verde ½ ardei gras roşu 1 ceapă 1 morcov 4 linguri ulei de măsline sare
Mod de preparare:
Speli şi tai carnea subţire, cuburi sau fâşii. Încingi două linguri de ulei şi pui carnea să se soteze. O întorci pe toate părţile şi, după 10-15 minute, o scoţi. În acelaşi ulei (mai adaugi dacă este cazul) pui ananasul, ceapa tăiată fideluţă, ardeii tăiaţi fâşii şi morcovul tăiat rondele.
Le sotezi şi pe ele şi după ce s-au înmuiat pui carnea şi le mai sotezi 15 minute împreună. Presari sare peste acest pui la tigaie, amesteci şi stingi focul.
Foto: copilul.ro