Pulpe de miel la cuptor

30 aprilie 2013   Felul principal

Ingrediente: 4 pulpe de miel,  400 ml vin alb sec, de calitate,  ulei,  1 linguriţă de Chilli Piper de Cayenne,  pătrunjel, busuioc,  coriandru ,  condimente friptură de miel,  sare, piper

Dificultate: mică Timp de preparare: 2h 30 min Nr. porţii: 4

Mod de preparare

de pieliţe pulpele şi le usuci. Faci un amestec din toate condimentele şi freci cu el pulpele de miel. Torni ulei în vasul pentru cuptor, adaugi carnea, completezi

cu vin. Dai la frigider peste noapte. Pui vasul acoperit la cuptorul încins în prealabil.

, scoţi vasul şi îndepărtezi folia, apoi dai la cuptor şi laşi până când friptura s‑a rumenit frumos şi se desprinde uşor de pe os. Friptura aceasta de

miel este delicioasă dacă o „acompaniezi”cu o porţie de cartofi ţărăneşti şi cu un vin roşu sec.

Mai multe