Pulpe picante de pui

26 aprilie 2013   Felul principal

Ingrediente: 10 pulpe de pui,  4 căţei de usturoi,  1 linguriţă boia iute,  3 linguriţe de boia dulce,  sare,  piper Pentru decor:  6 frunze mari de salată,  3 roşii cherry,  10 tije de pătrunjel

: mică

1h 30 min

10

Mod de preparare

Speli pulpele de pui, le usuci, le crestezi, le dai cu sare, piper şi boia. Cureţi şi tai mărunt usturoiul. Aranjezi pulpele într-o pungă pentru copt, adaugi usturoiul tocat şi prinzi punga. O pui într-un vas termorezistent, înţepi din loc în loc cu o scobitoare şi laşi la cuptor o oră şi jumătate. Ai grijă când scoţi punga cu pulpele din cuptor, deoarece, în momentul când o desfaci aburul care iese in ea te poate arde.

Serveşti pulpele calde pe un platou ornat cu frunze de salată, pătrunjel şi cu jumătăţi de roşie.

Mai multe