Rulouri cu caşcaval

16 aprilie 2013   Felul principal

Ingrediente: 600 g piept de pui, 100 g caşcaval, 100 g măsline fără sâmburi, 2 ouă, pesmet, ulei pentru prăjit, sare, piper

Mod de preparare:Timp de preparare: 1h 15 min Dificultate: medie

Cureţi puiul, îl tai ca pentru şniţele şi îl baţi. Fiecare bucată de carne o condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi apoi le aşezi pe fiecare pe folie de aluminiu unsă cu puţin ulei. Deasupra şniţelului aşezi caşcavalul tăiat bastonaşe şi câteva măsline fără sâmburi. Rulezi şi le împachetezi pe fiecare în folia de aluminiu, strângând bine la capete.

Pacheţelele le pui în apă clocotită pentru 15 minute, le scoţi, le laşi la răcit şi îndepărtezi folia de aluminiu.

Le treci prin ou bătut, prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Sunt excelente cu salată de varză albă.

De la Ramona Moise, Braşov

Mai multe