Rulouri de carne à la messinese
12 februarie 2020
Felul principal
Combinaţia de vită sau viţel şi brânzeturi, în reţeta de rulouri de carne à la messinese îi conferă o adevărată savoare, pentru un prânz sau pentru o cină numai bună de servit în familie. Impresionează-i pe cei dragi cu acest preparat sofisticat. Îl vor adora!
Ingrediente pentru Rulouri de carne à la messinese
- 400 g carne de vită sau de viţel
- 150 g brânză provolone sau caşcaval
- 150 g pesmet
- 100 g parmezan
- 1 căţel usturoi
- pătrunjel, după gust
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare Rulouri de carne à la messinese
1. Tai carnea felii foarte subţiri şi le baţi uşor cu ciocanul de şniţele. Tai brânza cubuleţe. Zdrobeşti usturoiul, tai pătrunjelul fin, le pui într-un castron şi le amesteci cu parmezan, pesmet, cu sare şi piper, după gust. Treci feliile de carne, pe o parte şi pe alta, prin amestec. Pui şi în mijlocul lor puţin, adaugi câteva cubuleţe de provolone, le rulezi, apoi le înfigi pe beţe de frigărui.
2. Încingi puţin ulei şi le rumeneşti câte 2-3 minute pe fiecare parte.
Poftă bună!