Salată consistentă

16 aprilie 2013   Felul principal

Ingrediente: 350 g friptură rece de porc, 150 g pastramă afumată de porc, 1 ceaşcă de fasole boabe fiartă, 1 ardei gras, 2-3 tije de ţelină, 1 ceapă potrivită, 4 linguri arpacaş (sau orez) fiert, oregano uscat, busuioc uscat, 2 linguri ulei, 2 linguri oţet, sare, piper

Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 90 min Dificultate: mică

Tai friptura şi pastrama cubuleţe şi le pui într-o salatieră. Adaugi fasolea scursă, ardeiul tăiat cubuleţe, ceapa tăiată felii subţiri, ţelina tăiată rondele, arpacaşul (sau orezul) fiert. Pui oregano, busuioc, după gust şi amesteci uşor.

Amesteci uleiul cu oţetul, sare şi piper, după gust şi torni sosul obţinut peste ingredientele din salatieră pentru asezonare. Amesteci uşor şi o serveşti.

Mai multe