Salată de primăvară, cu brânzeturi şi muşchi de vită

2 martie 2020   Felul principal

O salată de primăvară, cu brânzeturi şi muschi de vită este o reţetă potrivită pentru orice masă de prânz uşoară şi săţioasă în acelaşi timp. Se prepară rapid, iar combinaţia de gusturi de "mortală".

Ingrediente pentru Salată de primăvară, cu brânzeturi şi muşchi de vită

  • muşchi de vită
  • mix de salate
  • brânză feta
  • căpşuni
  •  Dressing de iaurt
  • ulei de măsline
  •  zeamă de lămâie
  •  miere
  • sare şi piper
  • seminţe

Mod de preparare Salată de primăvară, cu brânzeturi şi muşchi de vită

Muşchiul de vită se prepară în tigaie, în puţin ulei. Se prăjeşte bine pe ambele părţi, după ce înainte se condimentează şi se trece prin seminte (de floarea soarelui, bostan, mix), După ce s-a prăjit, muşchiul se bagă la cuptor, timp de 15 minute.

Începe să prepari salata. Rupe-o în bucăţi, fără să foloseşti cuţit din metal. Taie căpşunile în două şi adaugă cuburi de brânză. Când muşchiul este gata şi s-a răcit, taie-l în felii subţiri şi pune-l peste salată. 

Adaugă ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper şi o linguriţă de miere şi vei obţine un dressing perfect pentru a asezona salata. 

Amestecă bine şi serveşte imediat. Poftă bună! 

Mai multe