Sandviş în stil american cu vită şi brânză Cheddar
Ce zici de un preparat tip fast-food, pe care să-l savurezi până la ultima înghiţitură, chiar la tine acasă? Încearcă şandvişul în stil american cu vită şi brânză Cheddar, un deliciu culinar care îţi răsfaţă toate papilele gustative.
Ingrediente Sandviş în stil american cu vită şi brânză Cheddar
- 4 baghete pâine albă
- 600 g muşchi de vită
- 200 g brânză Cheddar rasă
- 4 cepe
- ketchup
- sare şi piper
- 1 linguriţă zahăr brun
- 1 lingură unt
- 1 lingură ulei
- ardei iute (opţional)
Mod de preparare Sandviş în stil american cu vită şi brânză Cheddar
Sandvişul se va prepara la cuptor, aşa ca primul pas este să-l încălzeşti. Apucă-te apoi să prepari muşchiul de vită. Prăjeşte-le întâi în tigaie, câte 5 minute pe fiecare parte. Adaugă-le apoi în staniol şi bagă-le la cuptor pentru alte 10 minute. Dacă preferi friptura mai în sânge, lasă-le între 5 şi 8 minute.
Între timp, curăţă ceapa, taie felii subţiri şi pune la călit în unt. Adaugă lingura de zahăr brun şi lasă să se caramelizeze. Condimentează cu sare şi piper.
Baie baghetele pe jumătate, adaugă puţin ketchup sau sos barbeque, pune brânza cheddar şi baga la cuptor până când brânza se înmoaie.
Muschiul de vită se taie felii şi se adaugă pe fiecare sandvis, alături de ceapa caramelizată.
Taie ardeiul iute felii subţiri, dacă vrei ca sandvişul tău să fie picant. Adaugă-l deasupra şi bagă-l alte 2-3 minute la cuptor. Serveşte-l cald.
Poftă bună!