Ardei capia umpluţi cu brânză şi şuncă

11 iulie 2015   Gătește sănătos

În perioada verii, ardeii şi roşiile umplute sunt printre cele mai apreciate preparate ale bucătăriei fără foc. Ce-ai zice să încerci o nouă reţetă de ardei umpluţi?

Ingrediente

2 ardei capia galbeni 1 ardei capia roşu 200 g şuncă 100 g telemea de oi 2 linguri maioneză light sare piper 1 legătură pătrunjel salată pentru servit

Mod de preparare

Scoţi cotoarele ardeilor, îndepărtezi se­minţele şi vinişoarele din interior. Tai şunca şi telemeaua cubuleţe, le condimentezi, după gust, cu sare şi piper şi le amesteci cu maioneză şi pătrunjel tocat mărunt.Umpli ardeii cu com­poziţia de brânză şi şuncă, îndesând bine să nu rămână loc gol. Pui legumele umplute la frigider pentru aproximativ 2 ore.În momentul mesei, tai legumele umplute felii de aproximativ 2 cm grosime şi le serveşti la masă pe un pat de salată.

Mai multe