Banane în glazură de ciocolată şi unt de arahide, reţeta pas cu pas

16 mai 2017   Gătește sănătos

Un desert ingenios, dar în acelaşi timp delicios, nu are nevoie decât de puţină imaginaţie şi doar câteva ingrediente. Încearcă şi tu bananele în glazură de ciocolată şi unt de arahide, pe care poţi să le împarţi cu cei dragi!

Ingrediente

3 banane

180 g ciocolată neagră

30 g unt de arahide

9 beţe de îngheţată

Mod de preparare

Tai fiecare banană în trei bucăţi egale.

Le pui în beţe de îngheţată. Le dai la rece, câteva minute.

Într-un vas, mixezi untul şi ciocolata. Dai la cuptorul cu microunde, până se topesc.

Torni amestecul într-un pahar înalt. Glazurezi fiecare bucată de banană.

Aşezi într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt, şi dai la frigider 2 ore, sau până când ciocolata s-a întărit. Serveşti imediat.

Sursa http://spoonuniversity.com

Mai multe