Cartofi copţi cu muştar şi rozmarin
18 octombrie 2017
Gătește sănătos
Cartofii copţi sunt garnitura perfectă pentru aproape orice fel de mâncare. Iar pe cei cu muştar şi rozmarin trebuie neapărat să-i încerci.
De ce ai nevoie pentru cartofi
1 lingură muştar simplu
1 lingură muştar cu boabe
3 linguri ulei
2 căţei de usturoi
rozmarin proaspăt
sare
piper
500 g cartofi
pătrunjel
Cum se prepară cartofii
Dai drumul la cuptor şi ungi o tavă cu ulei. Combini muştarul cu uleiul, usturoiul zdrobit, rozmarinul, sare şi piper, după gust. Cureţi cartofii şi-i tai sferturi, apoi îi amesteci cu muştarul.
Îi aşezi în tavă şi-i dai la cuptor până când se rumenesc uşor şi furculiţa intră în ei. Îi serveşti cu pătrunjel tocat.