Cartofi fierţi şi roşii cu ţelină
27 iunie 2015
Gătește sănătos
E prea cald afară pentru a ne mai petrece mult timp pe lângă aragaz. Dar salatele ne scot din impas la orice oră şi avem variante şi rapide, şi hrănitoare.
Pentru salata de cartofi 600 g cartofi noi, fierţi 4 castraveţi muraţi câteva măsline verzi 3 linguri ulei 2 linguri zeamă de lămâie sare piper
4 roşii
frunze de ţelină
2 linguri ulei
sare
Mod de preparare
Tai bucăţi cartofii fierţi şi răciţi şi îi amesteci într-un castron mare cu castraveţii muraţi, tăiaţi felii subţiri, şi măslinele. Asezonezi cu sare, piper, ulei şi zeamă de lămâie,
după gust. Separat, tai roşiile felii sau rondele, le amesteci cu frunze şi tije de ţelină, le asezonezi cu sare şi ulei. Serveşti alături de salata de cartofi.