Ciorbă cu aripioare de pui şi curry
27 septembrie 2013
Gătește sănătos
Ingrediente
500 g aripioare de pui 2 linguri bulion 2 cepe potrivite 2 ardei capia 1 morcov mare 1 roşie 4 caţei de usturoi 1 linguriţă curry 1 ardei iute sare piper măcinat şi piper boabe cimbru verde boia dulce 2 l apă
Speli aripioarele de pui şi le pui la fiert în apă cu sare.
Cureţi şi speli ceapa, ardeii, usturoiul, morcovul şi roşia. Le tai cubuleţe şi le căleşti în ulei timp de 5 minute. Adaugi bulionul şi praful curry. Pui totul peste supa de pui şi asezonezi după gust cu sare şi piper.
Laşi să fiarbă 35 de minute şi la final adaugi ardeiul iute tăiat mărunt şi piperul boabe. Serveşti ciorba caldă presărată cu boia dulce, frunze de salvie şi cimbru verde.