Ciorbă de legume

7 octombrie 2016   Gătește sănătos

Ce mai bună ciorbă pentru o seară rece de toamnă.

Ingrediente

2 linguri ulei 3 cepe 8 căţei usturoi 4 morcovi 6 tulpini de ţelină 2 conserve mici sau una mare de roşii tocate 2 litri zeamă de legume 2 dovlecei 200 g mazăre 400 g fasole fiartă 50 g paste sare piper

Mod de preparare

Încingi uleiul într-o tigaie la flacără mică şi pui usturoiul pisat, ceapa, morcovii şi tulpinile de ţelină tăiate. Laşi la foc 10 minute.

Adaugi roşiile mărunţite şi zeama de legume şi laşi să clocotească. După o oră de fiert adaugi dovleceii tăiaţi bucăţi, mazărea, fasolea şi pastele şi mai laşi pe foc 10 minute sau până când s-au fiert pastele. Potriveşti de sare şi piper.

Mai multe