Ciuperci umplute cu brânză Ricotta şi spanac
Poate fi un aperitiv sau chiar un fel de mâncare de bază. Cel mai bine ar fi să le mănânci alături de o salată.
Ingrediente
4 ciuperci mari fără codiţă ulei de măsline 1 cană de brânză Ricotta 1 cană de brânză mozzarella tocată 500 g spanac proaspăt ½ ceapă, tocată ½ ardei roşu, feliat sare şi piper
Mod de preparare
Încinge cuptorul la 400 de grade. Unge ciupercile cu ulei pe măsline pe partea exterioară.
Încinge o tigaie mai mare şi pune ulei de măsline. Adaugă ceapa, ardeiul roşu şi spanacul. Presoară sare şi piper. Sotează până se înmoaie spanacul.
Umple ciupercile fiecare cu câte ¼ din cana de brânză Ricotta. Apoi, adaugă spanacul sotat şi brânza mozzarella fărâmiţată.
Pune la cuptor ciupercile timp de 18-20 de minute sau până se topeşte brânza.
sursa: eclecticrecipes.com