Cod cu legume

24 ianuarie 2015   Gătește sănătos

Simplu, gustos şi sănătos. Cam despre asta este vorba când vorbim despre acest fel de mâncare.

Ingrediente

1 bucată de cod

2 linguri ulei

1 ceapă

1 ardei gras

2 morcovi

1/2 tulpină de ţelină

2 căţei de usturoi

100 ml iaurt

200 ml supă de legume

mărar

Mod de preparare

Cureţi legumele, tai ardeii fâşii, morcovii cubuleţe şi ţelina rondele, pe care le sotezi cu cele 2 linguri de ulei, întorcându-le cât mai des pentru a nu se prinde de fundul tigăii.

Aşezi legumele sotate într-o formă termorezistentă, deasupra lor adaugi peştele curăţat şi tăiat bucăţi potrivite, supa şi usturoiul şi dai vasul la cuptor pentru 30 de minute. Cu 5 minute înainte de a fi gata pui şi iaurtul. Serveşti mâncarea cu mărar.

Mai multe