Dovlecei umpluţi cu brânză şi salam, la cuptor
11 aprilie 2017
Gătește sănătos
Nu te-ai fi gândit că umplutura pentru pizza poate fi folosită şi pentru a prepara dovlecei umpluţi la cuptor. Noi îţi garantăm că sunt delicioşi.
De ce ai nevoie pentru dovlecei
6 dovlecei
1 lingură ulei
1 căţel de usturoi
1 praf de sare
piper
200 ml suc de roşii
200 g mozzarella
4 linguri parmezan
oregano
salam
Cum se prepară dovleceii
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Tai dovleceii jumătăţi şi îndepărtezi cu o lingură o parte din miez. Combini usturoiul pisat cu uleiul şi ungi dovleceii. Îi asezonezi cu sare şi piper după gust şi pui în fiecare sos de roşii.
Adaugi mozzarella rasă, apoi parmezan şi aşezi deasupra felii de salam. Presari oregano şi aşezi dovleceii în tavă. Îi dai la cuptor 18-20 de minute.