Fasole bătută cu parmezan
12 octombrie 2016
Gătește sănătos
Poţi încerca această reţetă şi cu năut în loc de fasole. Acest preparat este perfect servit cu pâine sau lipie şi un strop de usturoi care-i va îmbogăţi aroma. Aşa că vă poftim la o porţie zdravănă de fasole bătută cu parmezan.
Fasole bătută cu parmezan - Ingrediente
400 g fasole albă, fiartă 1-2 căţei usturoi 1/3 cană ulei de măsline 60 g parmezan, răzuită 3-4 linguri zeamă de lămâie
Fasole bătută cu parmezan - Mod de preparare
Pui toate ingredientele într-un blender şi mixezi până obţii o pastă moale. Asezonezi după gust, şi mai adaugi puţină zeamă de lămâie dacă e nevoie. Serveşti la temperatura camerei cu pâine sau lipie.
Fasole bătută. Reţetă moldovenească
Fasole bătută. Reţetă moldovenească
Supă-cremă de fasole şi legume
Supă-cremă de fasole şi legume
sursa foto: taste.com.au