Friptură de miel cu spanac, o reţetă de sezon

15 aprilie 2017   Gătește sănătos

Spanacul poate fi adăugat în atât de multe preparate. De la plăcinte, la rulade sau în orez, poţi prepara o reţetă cu spanac pe gustul tău. Noi îţi dăm reţeta de miel cu spanac, numai bună de încercat în această primăvară.

De ce ai nevoie pentru friptură de miel cu spanac

1,5 kg carne

1 kg spanac

1 lingură unt

2 cepe

sare

Cum se prepară reţeta de friptură de miel cu spanac

Căleşti carnea tăiată bucăţi în ulei, adaugi ceapa tocată mărunt şi amesteci.

Opăreşti spanacul 2 minute în apă cu sare, îl scurgi şi-l adaugi în cratiţa cu carne. Adaugi puţină apă, sărezi după gust şi dai cratiţa la cuptor până se pătrunde carnea.

Mai multe