Fursecuri cu ovăz
Pentru că este recomandat să începi ziua cu un mic dejun consistent, dar sănătos în acelaşi timp, îţi recomandăm aceste fursecuri cu ovăz.
De ce ai nevoie pentru fursecuri cu ovăz
600 g fulgi de ovăz
200 g făină
1 praf de copt
1 linguriţă scorţişoară
½ linguriţă pudră de ghimbir
1 banană
100 g zahăr brun
2 linguri ulei
200 ml lapte
1 lingură oţet
100 g stafide
100 g fulgi de ciocolată
Cum se prepară fursecuri cu ovăz
Amesteci într-un vas fulgii de ovăz cu sarea, praful de copt, ghimbirul şi scorţişoara. Torni laptele combinat cu oţetul, adaugi banana pasată, zahărul, uleiul şi amesteci până se omogenizează, La final pui stafidele înmuiate şi fulgii de ciocolată. Formezi cu mâna umedă fursecuri de aproximativ 1 cm grosime şi le pui într-o tavă cu hârtie de copt, lăsând spaţii ăntre ele. Ţii tava la cuptor aproximativ 20 de minute.
Sursa foto http://hapaway.com