Gustare cu gogoşari şi două feluri de brânză

30 septembrie 2014   Gătește sănătos

Simplu. Delicios. Pentru orice oră şi pentru orice ocazie. Nimic mai simplu decât această gustare.

Ingrediente

4 gogoşari mari 2 cartofi 100 g brânză telemea de oi 100 g urdă 200 g piept de pui fiert 1 roşie 2 linguri iaurt (smântână) sare piper

Mod de preparare

Se coc cartofii, se curăţă de coajă şi se sfărâmă cu fruculiţa, într-un castron. Se amestecă uşor cu urda, pieptul de pui fiert şi tăiat cubuleţe, roşia curăţată de pieliţă şi tăiată mărunt. Se adaugă iaurtul (sau smântâna), sare şi piper, după gust.

Se taie câte un căpăcel deasupra fiecărui gogoşar, se scot cotoarele cu seminţe şi vinişoarele din interior.

Se umplu gogoşarii cu ingredientele preparate şi se rade deasupra telemea de oi. Se lasă la rece până în momentul servirii.

sursa foto: StockFood

Mai multe