Legume la grătar
30 aprilie 2015
Gătește sănătos
Lângă carnea care sfârâie pe grătar ar merge şi nişte legume. Tot pe grătar, de ce nu? Iată ideea noastră: Ingrediente
1 ceapă roşie
3 roşii
2 ardei graşi roşii
1 dovlecel
1 vânătă
sare
piper
ulei
3 căţei usturoi zdrobiţi
Mod de preparare
Tai ceapa în patru, iar ardeii roşii fâşii mai groase. Vânăta o cureţi din loc în loc (să arate ca o zebră), o tai felii rotunde pe care le dai cu sare şi le laşi 30 de minute să se scurgă şi să iasă amăreala din ele. Tai roşiile în patru, iar dovlecelul rondele. Încingi grătarul, frigi legumele date cu sare şi piper, apoi le pui pe un platou şi le stropeşti cu ulei amestecat cu usturoi.
sursa foto: pixabay