Mâncare de post cu anghinare

13 martie 2015   Gătește sănătos

Iar eşti pe fugă şi invitaţii aproape că au ajuns la cină? Prepară această reţetă de mâncare de post cu anghinare şi vei ieşi imediat din încurcătură.

Dificultate mică Preparare 50′ Pentru 2 porţii

Ingrediente pentru mâncare de post cu anghinare

2 cartofi

1 anghinare mică

7-8 măsline

3 linguri ulei de măsline

150 g tofu

pătrunjel şi tarhon

piper

sare

Mod de preparare pentru mâncare de post cu anghinare

Fierbi cartofii în coajă, îi scurgi, îi cureţi de coajă şi îi tai cuburi. Anghinarea o cureţi şi o fierbi separat în apă cu sare (o poţi găsi şi la conservă). Nu trebuie să se înmoaie foarte tare. Pui anghinarea tăiată bucăţi în uleiul încins, cartofii cubuleţe, măslinele, potriveşti gustul de sare şi piper şi amesteci uşor. Opreşti focul, adaugi tofu tăiat cubuleţe, presari pătrunjel şi tarhon tocate fin şi laşi să stea un minut ca să se combine aromele, apoi serveşti mâncarea de post cu anghinare.

Mai multe