Mic dejun crocant cu ciuperci şi unt

27 aprilie 2017   Gătește sănătos

Perfect pentru micul dejun sau ca gustare între mese, sandwich-ul crocant cu ciuperci şi unt este gata cât ai bate din palme şi foarte gustos.

Ingrediente

30 g unt

220 g ciuperci, feliate

1 căţel de usturoi, pisat

vin alb, opţional

pătrunjel, după gust

2 felii telemea

4 felii pâine

sare, după gust

piper, dupa gust

Mod de preparare

Căleşti ciupercile şi usturoiul într-o tigaie, în puţin unt. Adaugi vin alb, dacă doreşti. Condimentezi cu sare şi piper. Presari peste ele pătrunjel tocat. Dai deoparte.

Ungi feliile de pâine cu restul de unt topit, apoi le rumeneşti pe grătar, 1 minut. Aşezi amestecul cu ciuperci şi brânză peste ele şi mai laşi sandwich-ul pe grill, până când brânza începe să se topească. Serveşti imediat.

Sursa http://pinchofyum.com

Mai multe