Mic dejun cu ou şi spanac
22 mai 2018
Gătește sănătos
Începe dimineaţa în forţă cu un mic dejun delicios cu ou şi spanac.
Ingrediente pentru mic dejun cu ou şi spanac
1 bachetă franţuzească
4-5 ouă
500 g spanac
parmezan ras, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Mic dejun cu ou şi spanac
Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Tai bagheta în 4 sau 5 bucăţi egale. Le scobeşti cu grijă în interior, păstrând doar puţin miez, apoi le pui într-o tavă pe verticală.
Spargi câte un ou în fiecare felie de pâine. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 10-15 minute. Speli bine spanacul, îl scurgi şi îl usuci. Îl căleşti într-o tigaie 1-2 minute, până se înmoaie, apoi îl presari cu parmezan. Serveşti cu ou.