Miniprăjituri cu cireşe, deliciul lunii iunie
Aceste prăjituri vor deveni repede unul dintre deserturile tale preferate. Dacă în timpul verii poţi folosi cireşe proaspete, iarna le poţi înlocui cu dulceaţă.
De ce ai nevoie pentru miniprăjituri cu cireşe
Pentru blat
200 g migdale
4 albuşuri
150 g zahăr
Pentru cremă
200 g frişcă
200 g cremă de brânză
50 g zahăr
coaja de la o lămâie verde
cireşe
Cum se prepară miniprăjiturile
Mixezi migdalele până când se mărunţesc şi capătă aspectul unei făini. Baţi albuşurile spumă tare cu zahărul, apoi încorporezi migdalele. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt şi aşezi pe ea blaturile de migdale, având forma unei cercuri. Ţii la cuptor până când blaturile se rumenesc uşor.
Mixezi crema de brânză cu zahărul, adaugi frişca bătută şi omogenizezi. Ungi fiecare blat cu cremă, presari coajă de lămâie rasă şi aşezi cireşe fără sâmburi.