Negrese din spanac

5 decembrie 2013   Gătește sănătos

Arată ca nişte negrese, dar nu sunt dulci! O modalitate ingenioasă de a găti spanacul.

INGREDIENTE 1 pachet de spanac congelat 1 cană de făină 1 cană de lapte 1 linguriţă sare 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 1 ceapă 200 g brânză mozzarella Jumătate de pachet de unt, topit

Mod de preparare:

1. Preîncălziţi cuptorul la 190 ° C. Ungeţi o tavă cu ulei.

2. Răsturnaţi spanacul într-o tigaie şi acoperiţi-l cu apă. După ce dă în clocot, lăsaţi spanacul să fiarbă la foc încet, timp de 3 minute, după care luaţi tigaia de pe foc.

3. Într-un castron mare, amestecaţi făina, sarea şi praful de copt, peste care adăugaţi ouăle, laptele şi untul, apoi spanacul, ceapa şi brânza mozzarella.

4. Turnaţi compoziţia în tavă şi daţi-o la cuptor pentru 30-35 de minute. Este coaptă dacă înfigeţi o scobitoare în ea şi o scoateţi fără urme de aluat crud. Răciţi înainte de servire.

Poftă bună!

Mai multe