Ouă coapte în sos, reţeta italiană pas cu pas FOTO

25 mai 2017   Gătește sănătos

În locul clasicei omlete, alege varianta de ouă închegate la cuptor în sos, după reţeta italiană, cu care te poţi răsfăţa la micul dejun.

Ingrediente

250 g sos de roşii marinara

4 ouă

60 ml lapte cu puţină grăsime

30 g caşcaval, ras

2 linguriţe parmezan, ras

frunze de busuioc, după gust

sare

piper

ulei

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Ungi două vase termorezistente cu puţin ulei. Le umpli cu sosul de roşii, în mod egal.

Spargi câte două ouă în fiecare.

Adaugi laptele, caşcavalul şi parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Dai la cuptor, aproximativ 10 minute, în funcţie de cât de moi vrei să iasă ouăle.

Serveşti cu frunze de busuioc.

Sursa http://damndelicious.net

Mai multe