Pâine picantă
24 noiembrie 2014
Gătește sănătos
Uşor de făcut, această pâine este perfectă pentru cei care preferă preparatele uşor picante.
Ai nevoie de
3 căni făină
1 lingură praf de copt
1 lingură sare
3 linguri zahăr
1 cană brânză cedar rasă
500 ml bere
½ cană unt topit
1 ardei iute tocat mărunt
1 vârf de cuţit pudră de ardei iute
Dă drumul la cuptor. Amestecă într-un vas făina, praful de copt, pudra de ardei iute, sarea şi zahărul. Toarnă jumătate din untul topit, brânza şi berea. Frământă bine şi adaugă şi restul de unt. Aşază hârtie de copt într-o formă de chec şi toarnă compoziţia. Deasupra pune ardeiul iute tocat. Dă la cuptor aproximativ 1 oră. Se serveşte caldă.
Sursa foto http://spicysouthernkitchen.com