Paste cremoase cu porumb şi roşii

31 octombrie 2014   Gătește sănătos

Săptămâna aceasta am fost pe fugă şi am fost nevoiţi să tot preparăm diverse mâncăruri rapide. Una dintre ele este aceasta.

Ingrediente

500 g paste în formă rotundă 1/4 cană ulei sare piper 2 căni boabe de porumb 2 căni roşii cherry, tăiate în patru 1/4 cană brânză cremoasă 1 cană corinadru tocat

Mod de preparare

Găteşte pastele în apă cu sare până când sunt al dente. Scurge-le şi lasă-le deoparte. Repune oala pe foc.

Încinge uleiul la flacără potrivită. Adaugă porumbul şi roşiile şi sotează-le cam 3 minute. Adaugă brânza cremoasă în oală şi amestecă. Lasă 2 minute pe foc. Adaugă sare şi piper după gust.

Repune pastele în oală şi amestecă-le bine cu sosul. Păstrează 2 linguri de coriandru, iar restul îl amesteci cu pastele. Serveşte imediat şi garniseşti cu restul de coriandru.

sursa: lifeasastrawberry.com

Mai multe