Paste cu pui

11 februarie 2014   Gătește sănătos

Paste cu pui, perfecte pentru masa de seară.

Ingrediente:

400 g paste 400 g piept de pui 200 g roşii 200 g rucola sau salată verde piper 3 linguri ulei 50 g brânză rasă 1 dovlecel

Mod de preparare:

Fierbi pastele urmând instrucţiunile de pe ambalaj. Speli carnea, o tamponezi cu un şerveţel, o pui pe grătarul încins şi o rumeneşti pe fiecare parte. Speli roşiile, salata verde sau rucola şi dovlecelul, pe care îl tai rondele cu tot cu coajă şi-l sotezi 5 minute în puţin ulei.

Pui pastele fierte într-un vas. Le amesteci cu piept de pui, roşii felii, frunze de salată rupte cu mâna sau rucola şi felii de dovlecel. Piperezi, adaugi brânza rasă, torni restul de ulei şi amesteci bine.

Serveşti cât e caldă.

Mai multe