Pere coapte cu nuci şi miere
Atunci când îţi propui să fii mai atentă la ceea ce mănânci, ca să nu îţi afecteze silueta, îţi recomandăm un desert extrem de simplu şi rapid. Aceste pere coapte cu nuci şi miere sunt un desert light şi foarte apetisant. Chiar dacă nu conţin zahăr, fructele sunt extrem de dulci. Încearcă-le şi tu!
Ingrediente
2 pere coapte mari ¼ linguriţă scorţişoară pudră 2 linguriţe miere 30 g nuci mărunţite
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul. Tai perele în două, pe jumătate, şi le aşezi într-o tavă de copt. Le scoţi cutia cu seminţe, cu ajutorul unei linguriţe. Le presari cu scorţişoară, pui nucile şi un pic de miere pe fiecare jumătate. Dai tava la cuptorul încălzit 30 de minute. Le scoţi şi le laşi să se răcească, apoi le serveşti imediat!
PONT: dacă vrei ca perele să stea drepte în tavă şi să nu se încline, taie puţin din partea de jos a fiecărei jumătăţi.
Sursa + foto: www.skinnytaste.com
Salată de fructe cu miere şi seminţe de mac
Salată de fructe cu miere şi seminţe de mac
Fructe coapte cu condimente, un deliciu
Fructe coapte cu condimente, un deliciu