Peşte la cuptor cu orez şi ciuperci
15 iulie 2015
Gătește sănătos
Pentru zilele în care vii târziu acasă îţi propunem o reţetă care aproape se face singură, peşte la cuptor cu orez şi ciuperci.
De ce ai nevoie pentru peşte la cuptor cu orez şi ciuperci
1 kg peşte (crap, păstrăv, macrou etc)
4 linguri ulei de măsline
200 g orez
300 g ciuperci
Sare, piper
1 ceapă
2-3 linguri ulei
Cum se prepară peştele la cuptor cu orez şi ciuperci
Cureţi peşte, îl tai bucăţi şi-l condimentezi cu sare şi piper după gust. Între timp căleşti ceapa tocată în ulei, pui orezul şi ciupercile tocate, torni apă cât să se acopere orezul şi laşi la foc mic. Când orezul începe să se umfle şi este fiert pe jumătate răstorni într-o tavă, aşezi din loc în loc peştele, mai adaugi 1 cană de apă şi dai la cuptor până se înmoaie orezul.