Peşte la cuptor cu orez şi ciuperci

15 iulie 2015   Gătește sănătos

Pentru zilele în care vii târziu acasă îţi propunem o reţetă care aproape se face singură, peşte la cuptor cu orez şi ciuperci.

De ce ai nevoie pentru peşte la cuptor cu orez şi ciuperci

1 kg peşte (crap, păstrăv, macrou etc)

4 linguri ulei de măsline

200 g orez

300 g ciuperci

Sare, piper

1 ceapă

2-3 linguri ulei

Cum se prepară peştele la cuptor cu orez şi ciuperci

Cureţi peşte, îl tai bucăţi şi-l condimentezi cu sare şi piper după gust. Între timp căleşti ceapa tocată în ulei, pui orezul şi ciupercile tocate, torni apă cât să se acopere orezul şi laşi la foc mic. Când orezul începe să se umfle şi este fiert pe jumătate răstorni într-o tavă, aşezi din loc în loc peştele, mai adaugi 1 cană de apă şi dai la cuptor până se înmoaie orezul.

Mai multe