Piept de pui aromat la grătar

5 decembrie 2017   Gătește sănătos

Un preparat simplu şi apetisant, pieptul de pui aromat la grătar este numai bun pentru masa de prânz sau cină. Serveşte-l cu o salată verde, pentru un plus de savoare.

Ingrediente piept de pui la grătar

4-6 bucăţi piept de pui

2 căţei de usturoi, pisaţi

1-2 linguri sos picant

1 lingură miere

2 linguri sos de soia

1 lingură oţet

2 linguri maioneză

coriandru propaspăt, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Piept de pui aromat la grătar

Într-un bol, amesteci usturoiul cu sosul picant, mierea, sosul de soia, oţetul, maioneza, sare şi piper, după gust. Pui bucăţile de carne într-o pungă resigilabilă şi combini cu sosul obţinut. Laşi la marinat 30 de minute.

Încălzeşti grătarul sau o tigaie tip grill. Rumeneşti puiul în jur de 5-6 minute, pe fiecare parte, până îşi schimbă culoarea. Serveşti cu coriandru tocat.

Sursa http://littlespicejar.com

http://littlespicejar.com

Mai multe