Pilaf de quinoa cu pui
Quinoa este una dintre cele mai bune surse de proteine vegetale, iar pilaful combinat cu pulpe de pui la cuptor este una din reţetele pe care merită cu siguranţă sa le încerci.
Ingrediente
ulei
8 pulpe de pui mici
170 g quinoa
4 cepe verzi, tocate
3 ridichii, feliate
1 morcov
80 g brânză feta
oţet, după gust
sare, după gust
piper, după gust
frunze de busuioc
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, aproximativ 5-7 minute. Dai apoi la cuptor, 18-20 de minute.
Pregăteşti quionoa conform intrucţiunilor de pe ambalaj. Amesteci cu oţet, puţin ulei, ceapa, ridichii, morcovul ras, feta mărunţită şi busuioc, după gust. Serveşti cu pulpele de pui.
Sursa http://www.countryliving.com