Pilaf de quinoa cu pui

24 aprilie 2017   Gătește sănătos

Quinoa este una dintre cele mai bune surse de proteine vegetale, iar pilaful combinat cu pulpe de pui la cuptor este una din reţetele pe care merită cu siguranţă sa le încerci.

Ingrediente

ulei

8 pulpe de pui mici

170 g quinoa

4 cepe verzi, tocate

3 ridichii, feliate

1 morcov

80 g brânză feta

oţet, după gust

sare, după gust

piper, după gust

frunze de busuioc

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, aproximativ 5-7 minute. Dai apoi la cuptor, 18-20 de minute.

Pregăteşti quionoa conform intrucţiunilor de pe ambalaj. Amesteci cu oţet, puţin ulei, ceapa, ridichii, morcovul ras, feta mărunţită şi busuioc, după gust. Serveşti cu pulpele de pui.

Sursa http://www.countryliving.com

Mai multe