Prăjitură cu lapte bătut şi mălai
25 august 2016
Gătește sănătos
Poate că e o reţetă cu ingrediente inedite, dar desertul pe care-l vei obţine la final va fi pur şi simplu delicios.
De ce ai nevoie pentru prăjitură cu lapte bătut şi mălai
300 g mălai
150 g făină
½ plic praf de copt
1 praf de sare
50 g zahăr
200 g lapte bătut
2 ouă
50 g unt
miere, opţional
Cum se prepară prăjitura cu mălai şi iaurt
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă. Combini mălaiul cu făina, praful de copt, zahărul şi sarea. Încorporezi laptele bătut, ouăle şi untul la temperatura camerei. După ce s-au omogenizat ingredientele, torni compoziţia în tavă şi o nivelezi. Ţii prăjitura la cuptor 20-25 de minute, până ce trece testul scobitorii. Dacă vrei o prăjitură mai dulce, o poţi servi cu miere.
Sursa foto http://www.countrysidecravings.com/