Prăjitură cu lapte bătut şi mălai

25 august 2016   Gătește sănătos

Poate că e o reţetă cu ingrediente inedite, dar desertul pe care-l vei obţine la final va fi pur şi simplu delicios.

De ce ai nevoie pentru prăjitură cu lapte bătut şi mălai

300 g mălai

150 g făină

½ plic praf de copt

1 praf de sare

50 g zahăr

200 g lapte bătut

2 ouă

50 g unt

miere, opţional

Cum se prepară prăjitura cu mălai şi iaurt

Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă. Combini mălaiul cu făina, praful de copt, zahărul şi sarea. Încorporezi laptele bătut, ouăle şi untul la temperatura camerei. După ce s-au omogenizat ingredientele, torni compoziţia în tavă şi o nivelezi. Ţii prăjitura la cuptor 20-25 de minute, până ce trece testul scobitorii. Dacă vrei o prăjitură mai dulce, o poţi servi cu miere.

Sursa foto http://www.countrysidecravings.com/

http://www.countrysidecravings.com/

Mai multe