Pulpe de pui cu roşii şi dovlecei
Un preparat uşor, fără multe calorii, cu ingrediente accesibile, pulpele de pui cu roşii şi dovlecei sunt o alegere numai bună pentru masa de prânz sau seară.
Ingrediente
6-8 pulpe de pui, fără piele şi os 2 linguri ulei 2 linguri unt 4 căţei de usturoi, feliaţi 300 g roşii cherry 1 dovlecel, feliat 3 linguri pătrunjel tocat 2 linguri oregano sare piper
Mod de preparare
Încingi o lingură de ulei într-o tigaie. Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti 3-4 minute, pe fiecare parte, până se întrepătrund. Scoţi pe o farfurie.
Torni uleiul rămas în tigaie, adaugi untul, şi căleşti usturoiul şi dovlecelul, în jur de 2 minute, până se înmoaie. Sărezi şi piperezi, după gust. Combini cu roşiile, încă 2 minute. Amesteci cu puiul. Serveşti cu pătrunjel.
Sursa https://www.31daily.com