Risotto cu ciuperci

7 noiembrie 2014   Gătește sănătos

Aromele meditaraneene oferă savoare oricărui preparat. Iată un delicios risotto.

Ai nevoie de

250 g ciuperci

2 căni şi ½ supă de pui sau de legume

2 linguri ulei de măsline

1 ceapă tocată mărunt

1 căţel de usturoi tocat

200 g orez

¼ cană vin alb

1 lingură unt

100 g parmezan

Sare, piper

2 linguri pătrunjel tocat

Încinge uleiul într-o tigaie şi căleşte ceapa şi usturoiul. Adaugă ciupercile şi mai prăjeşte-le 2-3 minute. Adaugă orezul şi supa puţin câte puţin, lăsând să fiarbă la foc mic. Mai adaugi supă doar după ce pe cea care ai turnat-o este absorbită. La sfârşit adaugă vinul alb, sare şi piper după gust, untul şi parmezanul. Înainte să serveşti presari pătrunjel pe deasupra.

Sursa foto http://www.kitchennostalgia.com

http://www.kitchennostalgia.com

Mai multe