Risotto cu ciuperci
7 noiembrie 2014
Gătește sănătos
Aromele meditaraneene oferă savoare oricărui preparat. Iată un delicios risotto.
Ai nevoie de
250 g ciuperci
2 căni şi ½ supă de pui sau de legume
2 linguri ulei de măsline
1 ceapă tocată mărunt
1 căţel de usturoi tocat
200 g orez
¼ cană vin alb
1 lingură unt
100 g parmezan
Sare, piper
2 linguri pătrunjel tocat
Încinge uleiul într-o tigaie şi căleşte ceapa şi usturoiul. Adaugă ciupercile şi mai prăjeşte-le 2-3 minute. Adaugă orezul şi supa puţin câte puţin, lăsând să fiarbă la foc mic. Mai adaugi supă doar după ce pe cea care ai turnat-o este absorbită. La sfârşit adaugă vinul alb, sare şi piper după gust, untul şi parmezanul. Înainte să serveşti presari pătrunjel pe deasupra.
Sursa foto http://www.kitchennostalgia.com