Ruladă cu somon
Nu este deloc greu de preparat şi, în plus, combinaţia de somon cu spanac si măsline îţi va răsfăţa papilele gustative.
Ingrediente ruladă cu somon
1 pachet aluat foitaj
400 g somon proaspăt
250 g spanac
1 ceapă mare
300 g pastă de măsline negre
sare
piper
Mod de preparare ruladă cu somon
Întinzi aluatul cât mai subțire cu un sucitor.
Într-o tigaie, călești puțin ceapa tăiată mărunt până ce devine sticloasă, adaugi spanacul tocat și lași să scadă până devine cremos. Lași la răcit 10 minute.
Întinzi uniform crema de spanac, apoi pasta de măsline, iar la final adaugi somonul presărat cu sare și piper. Rulezi aluatul și îl crestezi la exterior pentru un aspect festiv.
Transferi rulada într-o tavă tapetată și dai la cuptorul încins aproximativ 40 de minute sau până se rumenește. Se servește caldă.