Salată caprese
22 august 2014
Gătește sănătos
Da, ştim! E o reţetă uşor de preparat! Dar, garantăm că n-aţi mai mâncat o salată caprese ca cea pe care vă provocăm azi să o preparaţi.
Ingrediente
3 roşii mari 450 g mozzarella 1/3 cană fistic mărunţit 2 linguri busuioc, tocat ulei de măsline oţet balsamic sare piper
Mod de preparare
Feliază roşiile şi mozzarella şi aranjează-le în spirală într-o farfurie sau un vas. Stropeşte cu ulei de măsline, oţet balsamic şi presară sare şi piper după gust. Pune deasupra fisticul şi busuiocul şi serveşte imediat.
Notă
Dacă nu serveşti imediat, aranjează roşiile şi mozzarella şi acoperă cu o folie de plastic în frigider. Mărunţeşte fisticul şi dă deoparte. Când eşti gata să serveşti, pune restul ingredientelor.
sursa: ohsweetbasil.com