Salată cu arpacaş

14 octombrie 2015   Gătește sănătos

Dintre remediile folosite pentru vindecarea celor mai neplăcute şi dureroase afecţiuni dermatologice (acnee, iritaţii ale pielii, erupţii cutanate, dar şi negi şi pistrui), boabele de arpacaş, asemănătoare cu cele de grâu, s-au dovedit un leac extraordinar! Medicina tradiţională a testat acest remediu mai bine de doi ani. Arpacaşul se foloseşte intern, sub formă de cremă şi de ceai, dar poţi face şi o salată delicioasă.

Ai nevoie de

300 g arpacaş câteva roşii cherry 200 g urdă mărar busuioc verde ulei oţet sare piper

Mod de preparare

Laşi arpacaşul la înmuiat 12 ore. Apoi îl fierbi în apă cu sare 15 minute. Tai roşiile felii, urda în bucăţi. Toci mărarul, amesteci arpacaşul cu roşiile şi mărarul, ulei şi oţet, după gust. Potriveşti de sare şi piper. Poţi asezona cu câteva frunze de busuioc

Mai multe