Salată cu peşte şi cartofi
25 martie 2016
Gătește sănătos
O cină uşoară, dar săţioasă pentru aceasă seară la sfârşit de săptămână!
Ingrediente (4 porţii)
1 kg cartofi 400 g hering marinat 2 linguri oţet 120 ml ulei 1 linguriţă zahăr 1 linguriţă muştar 2 cepe 2 mâini rucola sare piper
Mod de preparare
Tai heringul în bucăţi. Fierbi cartofii în coajă, apoi îi cureţi şi-i tai în bucăţi groase. Prepari un sos din ulei amestecat cu oţet, zahăr şi muştar. Cureţi, speli şi tai ceapa în rondele, apoi treci rucola printr-un jet de apă şi o usuci. Pui cartofii într-un bol, adaugi ceapa, heringul, sosul, sarea şi piperul, după gust, apoi rucola şi amesteci.