Salată cu peşte şi cartofi

25 martie 2016   Gătește sănătos

O cină uşoară, dar săţioasă pentru aceasă seară la sfârşit de săptămână!

Ingrediente (4 porţii)

1 kg cartofi 400 g hering marinat 2 linguri oţet 120 ml ulei 1 linguriţă zahăr 1 linguriţă muştar 2 cepe 2 mâini rucola sare piper

Mod de preparare

Tai heringul în bucăţi. Fierbi cartofii în coajă, apoi îi cureţi şi-i tai în bucăţi groase. Prepari un sos din ulei amestecat cu oţet, zahăr şi muştar. Cureţi, speli şi tai ceapa în rondele, apoi treci rucola printr-un jet de apă şi o usuci. Pui cartofii într-un bol, adaugi ceapa, heringul, sosul, sarea şi piperul, după gust, apoi rucola şi amesteci.

Mai multe