Salată cu piept de pui
24 februarie 2014
Gătește sănătos
Această salată este ideală pentru pauza de masă de la serviciu.
Ingrediente:
1 salată verde 2 roşii 2 castraveţi 2 ardei graşi verzi 150 g măsline foliate 1 lingură ulei 1 piept de pui dezosat oţet sau zeamă de lămâie sare piper
Mod de preparare:
Speli carnea, apoi o tamponezi cu un şerveţel pentru a elimina surplusul de apă şi o sărezi. Frigi pieptul de pui pe grătar ori în tigaie. Când este gata, dai deoparte.
Speli salata, o usuci în şerveţele absorbante şi pui frunzele, rupte cu mâna, într- un castron, adaugi feliile de roşii, castraveţii tăiaţi cuburi, ardeii graşi tăiaţi feliuţe şi măslinele. Adaugi şi carnea porţionată. Prepari o vinegretă din ulei, oţet sau zeamă de lămâie, sare şi piper.
Amesteci ingredientele şi torni peste salată.