Salată cu şuncă şi ou, un aperitiv gustos

12 ianuarie 2018   Gătește sănătos

Dacă vei să pregăteşti un aperitiv rapid şi foarte gustos, încearcă salata cu şuncă şi ou, pe care o poţi servi alături de diverse saleuri sau pâine prăjită.

Ingrediente

350 g şuncă

250 g ţelină, dată prin răzătoare

ceapă tocată, după gust

2 ouă fierte, bucăţele

1 mână de mărar tocat

100 g maioneză

măsline, după gust

Mod de preparare - Salată cu şuncă şi ou

Dai la blender şunca feliată împreună cu ouăle, ţelina şi ceapa. Aşezi amestecul într-un bol şi îl amesteci cu maioneza, sare şi piper, după gust.

Combini cu mărarul şi dai la rece o jumătate de oră. Decorezi cu măsline. Serveşti salata cu pâine prăjită sau saleuri.

Sursa https://cottageatthecrossroads.com

https://cottageatthecrossroads.com

Mai multe