Salată de ardei copţi

4 noiembrie 2015   Gătește sănătos

Garnitură pentru fripturi ori ori servită lângă o tocăniţă delicioasă, această salată este răsfăţul întregii familii.

Ingrediente

10 ardei graşi 3 linguri ulei 1 lingură oţet sare piper pătrunjel, opţional

Mod de preparare

Alegi 10 ardei graşi frumoşi şi sănătoşi. Îi coci pe plita bine încinsă sau pe grătar pe toate părţile, având grijă să nu se ardă. Când sunt gata, îi pui într-un vas, îi presari cu sare, acoperi vasul şi îi laşi aproximativ 15 minute. Îi cureţi cu mâna umezită în apă rece, le scoţi seminţele şi codiţele. Îi aşezi pe un platou şi torni peste ei un amestec făcut din ulei şi oţet, sare şi piper după gust. Îi serveşti, dacă vrei, presăraţi cu pătrunjel verde tăiat.

Mai multe