Salată de cartofi roşii
Salata de cartofi roşii reprezintă o minunată garnitură pentru fripturi, foarte uşor de preparat şi foarte gustoasă.
Ingrediente:
1 kg şi jumătate de cartofi roşii tăiaţi cubuleţe o cană de smântână o jumătate de cană de maioneză 2 linguriţe de muştar o linguriţă de oţet alb 4 ouă fierte tăiate un castravete murat tăiat frunze de ţelină tocate 2 cepe verzi tocate 1 ceapă roşie o linguriţă de mărar tocat o jumătate de linguriţă de usturoi pudră sare şi piper
Mod de preparare:
Puneţi cartofii într-un vas cu apă şi lăsaţi-i la fiert. Mutaţi-i într-un castron să se răcească. Într-un bol mediu amestecaţi smântâna, maioneza, muştarul, oţetul, ouăle, castravetele murat, ţelina, ceapa verde şi ceapa roşie. Asezonaţi cu mărar, usturoi pudră, sare şi piper. Se toarnă compoziţia peste cartofii rosii şi se amestecă uşor. Se lasă salata de cartofi rosii 3 ore la frigider înainte de servire.
Foto: gardencountycooking.blogspot.ro