Salată de cartofi roşii

16 decembrie 2013   Gătește sănătos

Salata de cartofi roşii reprezintă o minunată garnitură pentru fripturi, foarte uşor de preparat şi foarte gustoasă.

Ingrediente:

1 kg şi jumătate de cartofi roşii tăiaţi cubuleţe o cană de smântână o jumătate de cană de maioneză 2 linguriţe de muştar o linguriţă de oţet alb 4 ouă fierte tăiate un castravete murat tăiat frunze de ţelină tocate 2 cepe verzi tocate 1 ceapă roşie o linguriţă de mărar tocat o jumătate de linguriţă de usturoi pudră sare şi piper

Mod de preparare:

Puneţi cartofii într-un vas cu apă şi lăsaţi-i la fiert. Mutaţi-i într-un castron să se răcească. Într-un bol mediu amestecaţi smântâna, maioneza, muştarul, oţetul, ouăle, castravetele murat, ţelina, ceapa verde şi ceapa roşie. Asezonaţi cu mărar, usturoi pudră, sare şi piper. Se toarnă compoziţia peste cartofii rosii şi se amestecă uşor. Se lasă salata de cartofi rosii 3 ore la frigider înainte de servire.

Tarta cu varza si cartofi

Tarta cu varza si cartofi

Cartofi gratinati

Cartofi gratinati

Chiftele cu salata de cartofi

Chiftele cu salata de cartofi

Foto: gardencountycooking.blogspot.ro

Mai multe