Salată de cartofi şi capere
2 ianuarie 2015
Gătește sănătos
După atâtea feluri de mâncare, care mai de care mai săţioase, mai grele sau îndestulătoare, e timpul pentru nişte salate.
Ai nevoie de (pentru 2 porţii)
2 cartofi 8 roşii cherry 10 măsline (fără sâmburi) 1 legătură ceapă verde 2 linguri de capere ulei măsline sare piper ½ linguriţă chimen 1 miez salată verde
Cureţi de coajă cartofii, îi tai în 4 sau 6 şi-i pui la fiert cu un vârf de sare. Speli salata şi o rupi cu mâna.
Speli şi tai în patru roşiile. Tai rondele măslinele şi ceapa verde.
Când sunt fierţi cartofii, îi pui într-un bol, adaugi roşiile, măslinele, salata verde, ceapa şi caperele, şi potriveşti de sare, piper şi ulei. Presari seminţele de chimen şi serveşti.
sursa foto: Profimedia