Salată de cuşcuş
4 martie 2016
Gătește sănătos
Simplu şi rapid de preparat, un fel de mâncare foarte săţios.
Ingrediente
100 g cuşcuş prefiert
2 linguri ulei de măsline
3 roşii
1 castravete
2-3 fire pătrunjel
busuioc
Mod de preparare: Pui pastele tip cuşcuş într-un castron şi peste ele torni circa 50 ml apă fiartă. Amesteci rapid, răsfirând pastele, să nu rămână cocoloaşe, pui şi uleiul de măsline, acoperi vasul şi îl laşi 5 minute aşa. Tai o roşie cubuleţe foarte mici. Tai şi câ teva felioare de castravete pe care le cureţi de coajă şi le tai cubu leţe. Iei capacul de pe vasul cu cuşcuş, pui cubuleţele de legume şi pătrunjelul mărunt tocat.
Tai rondele ce lelate două roşii şi cas travetele şi le aşezi pe marginea unei farfurii întinse. În mijloc pui cuşcuşul şi îl decorezi cu busuioc.