Salată de post, din trei tipuri de fasole

22 aprilie 2016   Gătește sănătos

În Postul Paştelui, bucură-te de o salată uşoară şi sănătoasă, cu trei tipuri de boabe de fasole. Este un preparat simplu şi rapid, care îţi aduce o mulţime de beneficii pentru sănătate.

Ingrediente

1 linguriţă de coajă de lămâie dată prin răzătoare 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors 1 lingură de ulei de măsline 1/2 linguriţă sare piper negru măcinat, după gust 1 conservă mică boabe fasole neagră 1 conservă mică boabe fasole albă 100 g boabe fasole edamame (sau soia verde) ceapă albă tăiată cât mai fin ardei gras roşu tăiat cubuleţe 5 frunze de busuioc, tocate fin

Mod de preparare

Clăteşti bine şi scurgi apa din conservele de fasole. Amesteci coaja de lămâie, sucul de lămâie, uleiul, sarea şi piperul într-un bol mediu. Adaugi boabele de fasole şi boabele de edamame, ceapa, ardeiul gras şi busuiocul. Amesteci bine salata, pentru a se acoperi uniform cu dressingul de lămâie. Serveşti salata imediat sau o acoperi şi o păstrezi la frigider până la 2 zile.

Sursa: recipegirl.com

Mai multe